Excursió fins al cim més alt de Montserrat (Sant Jeroni 1236m), amb espectaculars panoràmiques sobre el massís i bona part de Catalunya. Avui especialment , hem pogut gaudir d’unes vistes del Montseny amb el cim blanc i el Pirineus ben nevats.
El camí de pujada l’hem fet pels esglaons del pas del Francès, passant pel pla dels Ocells i seguint el camí indicat. De tornada, pasada l’ermita de St. Jeroni, continuem pel camí cap a la dreta, direcció el funicular de Sant Joan, seguim per l’ermita de Sant Miquel. Més endavant hi ha l’accès al mirador de la Creu de Sant Miquel, amb una impressionant panoràmica sobre el Monestir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: